Direct la continutul paginii »

Soft pad - Burete siliconic pentru aplicarea hartiilor OBMGalerie foto

Burete siliconic profesional pentru aplicarea hârtiilor OBM.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

23
 1. WoW Pad - Cauciuc siliconic pentru aplicatii cu folia WoW


  WoW Pad - Cauciuc siliconic pentru aplicatii cu folia WoW - Cauciuc siliconic similar cu SoftPad, dar mai subțire, pentru aplicații cu folia WoW.

 2. A pad - Cauciuc siliconic pentru aplicarea hartiilor CPM.


  A pad - Cauciuc siliconic pentru aplicarea hartiilor CPM. - Cauciuc siliconic profesional pentru aplicarea hârtiilor CPM.

 3. Mugclamp manson presa cani - Pentru presa de căni HTP 616 MugPress


  Mugclamp manson presa cani - Pentru presa de căni HTP 616 MugPress - Pentru presa de căni HTP 616 MugPress.

 4. Heat resistant tape - Banda pentru fixarea hartiilor de transfer pe produse


  Heat resistant tape - Banda pentru fixarea hartiilor de transfer pe produse - Bandă pentru fixarea hârtiilor de transfer pe produs, de exemplu pe căni foto.

 5. Banda adeziva termorezistenta pentru fixarea hartiei de sublimare


  Banda adeziva termorezistenta pentru fixarea hartiei de sublimare - Bandă adezivă termorezistentă pentru fixarea hârtiei de sublimare pe ceramică sau alt substrat.

 6. Smart pro - Hartie de protectie a printurilor împotriva abraziunii și decolorării


  Smart pro - Hartie de protectie a printurilor împotriva abraziunii și decolorării - Folie foarte subțire, patentată, pentru transferul termic pe materiale imprimabile digital cu cerneluri pe bază de eco-solvent. Protejează printurile împotriva abraziunii și decolorării. Pentru aplicarea corectă a foliei Smart Pro pe diverse materiale printate.

Vezi Soft pad - Burete siliconic pentru aplicarea hartiilor OBM in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL