Direct la continutul paginii »

A pad - Cauciuc siliconic pentru aplicarea hartiilor CPM.Galerie foto

Cauciuc siliconic profesional pentru aplicarea hârtiilor CPM.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

12
 1. Mugclamp manson presa cani - Pentru presa de căni HTP 616 MugPress


  Mugclamp manson presa cani - Pentru presa de căni HTP 616 MugPress - Pentru presa de căni HTP 616 MugPress.

 2. Heat resistant tape - Banda pentru fixarea hartiilor de transfer pe produse


  Heat resistant tape - Banda pentru fixarea hartiilor de transfer pe produse - Bandă pentru fixarea hârtiilor de transfer pe produs, de exemplu pe căni foto.

 3. Banda adeziva termorezistenta pentru fixarea hartiei de sublimare


  Banda adeziva termorezistenta pentru fixarea hartiei de sublimare - Bandă adezivă termorezistentă pentru fixarea hârtiei de sublimare pe ceramică sau alt substrat.

 4. Smart pro - Hartie de protectie a printurilor împotriva abraziunii și decolorării


  Smart pro - Hartie de protectie a printurilor împotriva abraziunii și decolorării - Folie foarte subțire, patentată, pentru transferul termic pe materiale imprimabile digital cu cerneluri pe bază de eco-solvent. Protejează printurile împotriva abraziunii și decolorării. Pentru aplicarea corectă a foliei Smart Pro pe diverse materiale printate.

 5. Teflon pentru transfer termic


  Teflon pentru transfer termic - Folie din teflon antistatică, cu grosimea de 0,125 mm și greutatea de 255 g/m2. Conținutul de teflon în structura materialului este de 58%. Temperatura maximă pentru folosirea continuă este de 260°C. Temperatura maximă pentru folosirea discontinuă este de 300°C.

 6. Hartie siliconata pentru transfer termic


  Hartie siliconata pentru transfer termic - Hârtie siliconată specială pentru transferul termic al foliilor și hârtiilor utilizate pentru inscripționarea materialelor textile. Se livrează în role cu lățimea de 500 mm și se comercializează la metraj.

Vezi A pad - Cauciuc siliconic pentru aplicarea hartiilor CPM. in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL