Direct la continutul paginii »

Smart pro - Hartie de protectie a printurilor împotriva abraziunii și decolorăriiGalerie foto

Folie foarte subțire, patentată, pentru transferul termic pe materiale imprimabile digital cu cerneluri pe bază de eco-solvent.

Protejează printurile împotriva abraziunii și decolorării.
Pentru aplicarea corectă a foliei Smart Pro pe diverse materiale printate.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

26
 1. Teflon pentru transfer termic


  Teflon pentru transfer termic - Folie din teflon antistatică, cu grosimea de 0,125 mm și greutatea de 255 g/m2. Conținutul de teflon în structura materialului este de 58%. Temperatura maximă pentru folosirea continuă este de 260°C. Temperatura maximă pentru folosirea discontinuă este de 300°C.

 2. Hartie siliconata pentru transfer termic


  Hartie siliconata pentru transfer termic - Hârtie siliconată specială pentru transferul termic al foliilor și hârtiilor utilizate pentru inscripționarea materialelor textile. Se livrează în role cu lățimea de 500 mm și se comercializează la metraj.

 3. TTD Advanced / TTD Evolution - Folii de transfer Siser


  TTD Advanced / TTD Evolution - Folii de transfer Siser - Folie specială pentru transferul termic al foliilor și hârtiilor utilizate pentru inscripționarea materialelor textile. Instrucțiuni pentru aplicare: - Decolați surplusul de material din jurul imaginii printate; - îndepărtați hârtia de protecție; - Aplicați TTD-ul pe ...

 4. Politack 853 - Folie transfer cu aderenta 0,30 N/cm


  Politack 853 - Folie transfer cu aderenta 0,30 N/cm - Folie pentru transferul termic al foliilor Poli-Flex, Poli-Flock și printabile (de ex. Ultimate Soft Print), utilizate pentru inscripționarea materialelor textile.

 5. Politack 854 - Folie transfer cu aderenta 0,60 N/cm


  Politack 854 - Folie transfer cu aderenta 0,60 N/cm - Folie pentru transferul termic al foliilor Poli-Flex, Poli-Flock și printabile, utilizate pentru inscripționarea materialelor textile. Are folie suport de culoare albă.

 6. Politack 850 - Folie transfer cu aderenta 0,90 N/cm


  Politack 850 - Folie transfer cu aderenta 0,90 N/cm - Folie pentru transferul termic al foliilor Poli-Flex, Poli-Flock și printabile, utilizate pentru inscripționarea materialelor textile. Are folie suport de culoare albă.

Vezi Smart pro - Hartie de protectie a printurilor împotriva abraziunii și decolorării in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL