Direct la continutul paginii »

Lampa reincarcabila de la GenericGalerie foto

Aceasta lampa reincarcabila este eficienta si usor de conectat in orice fasung. 

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

409
 1. Luminator cu neon de la CHAMPION


  Luminator cu neon de la CHAMPION - Luminator cu neon si acumulator reincarcabil incorporat. Este ideal pentru penele de curent, excursii, pescuit.

 2. Luminator camping 36 leduri de la TDR


  Luminator camping 36 leduri de la TDR - Iluminator pentru camping cu 36 de leduri. Poate fi folosit atat in aer liber cat si in interior, dar mai ales este recomandat pentru iluminarea corturilor. Cu ajutorul sistemului de prindere il puteti agata foarte usor in cort, de o umbrela de terasa, de ramura unui pom etc.

 3. Luminator camping 24 led-uri de la TDR


  Luminator camping 24 led-uri de la TDR - Iluminator pentru camping cu 24 de leduri. Poate fi folosit atat in aer liber cat si in interior, dar mai ales este recomandat pentru iluminarea corturilor. Cu ajutorul sistemului de prindere il puteti agata foarte usor in cort, de o umbrela de terasa, de ramura unui pom etc.

 4. Luminator cu 30 leduri si acumulator de la Electronics


  Luminator cu 30 leduri si acumulator de la Electronics - Iluminator cu 30 de leduri si acumulator reincarcabil incorporat. Este ideal pentru penele de curent, excursii, pescuit. 

 5. Lanterna frontala Lichao LC-009B de la Lichao


  Lanterna frontala Lichao LC-009B de la Lichao - Aceasta Lanterna Frontala Lichao vine dotata cu LED cu o putere de 300 lumeni si optiunea Zoom 3x.  

 6. Lanterna frontala 18 leduri de la Generic


  Lanterna frontala 18 leduri de la Generic - Lanterna frontala cu 18 leduri. Este indispensabila pentru cei care lucreaza in conditii de luminozitate redusa, pentru cei care au nevoie de o lumina directa in munca lor, sau pentru cei care lucreaza noaptea.

Vezi Lampa reincarcabila de la Generic in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: lampi camping reincarcabile; lampa reincarcabila;