Direct la continutul paginii »

Lanterna frontala 18 leduri de la GenericGalerie foto

Lanterna frontala cu 18 leduri. Este indispensabila pentru cei care lucreaza in conditii de luminozitate redusa, pentru cei care au nevoie de o lumina directa in munca lor, sau pentru cei care lucreaza noaptea.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

223
 1. Lanterna profesionala GD-2700 de la GD


  Lanterna profesionala GD-2700 de la GD - Lanterna reancarcabila cu 3 moduri de functionare si cu maner pliabil, ideala pentru camping, pescuit, vanatoare si alte activitati de exterior. 

 2. Lanterna metalica 7W de la Generic


  Lanterna metalica 7W de la Generic - Lanterna metalica. Putere 7w

 3. Lanterna cu dinam de la Generic


  Lanterna cu dinam de la Generic -  Lanterna cu dinam si leduri. Nu mai este nevoie sa cumparati baterii sau becuri! 

 4. Lanterna GD-2005 de la GD


  Lanterna GD-2005 de la GD - Lanterna reancarcabila cu 3 moduri de functionare si cu suport pliabil, ideala pentru camping, pescuit, vanatoare si alte activitati de exterior. 

 5. Field work lamp de la Generic


  Field work lamp de la Generic - Lanterna frontala cu acumulator.

 6. Lanterna profesionala GD-2611 de la GD


  Lanterna profesionala GD-2611 de la GD - Lanterna reancarcabila cu suport pliabil, ideala pentru camping, pescuit, vanatoare si alte activitati de exterior.

Vezi Lanterna frontala 18 leduri de la Generic in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: leduri; lanterna frontala 18 leduri; frontala 18 leduri;