Direct la continutul paginii »

Lanterna frontala Lichao LC-009B de la LichaoGalerie foto

Aceasta Lanterna Frontala Lichao vine dotata cu LED cu o putere de 300 lumeni si optiunea Zoom 3x.  

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

250
 1. Lanterna frontala 18 leduri de la Generic


  Lanterna frontala 18 leduri de la Generic - Lanterna frontala cu 18 leduri. Este indispensabila pentru cei care lucreaza in conditii de luminozitate redusa, pentru cei care au nevoie de o lumina directa in munca lor, sau pentru cei care lucreaza noaptea.

 2. Lanterna profesionala GD-2700 de la GD


  Lanterna profesionala GD-2700 de la GD - Lanterna reancarcabila cu 3 moduri de functionare si cu maner pliabil, ideala pentru camping, pescuit, vanatoare si alte activitati de exterior. 

 3. Lanterna metalica 7W de la Generic


  Lanterna metalica 7W de la Generic - Lanterna metalica. Putere 7w

 4. Lanterna cu dinam de la Generic


  Lanterna cu dinam de la Generic -  Lanterna cu dinam si leduri. Nu mai este nevoie sa cumparati baterii sau becuri! 

 5. Lanterna GD-2005 de la GD


  Lanterna GD-2005 de la GD - Lanterna reancarcabila cu 3 moduri de functionare si cu suport pliabil, ideala pentru camping, pescuit, vanatoare si alte activitati de exterior. 

 6. Field work lamp de la Generic


  Field work lamp de la Generic - Lanterna frontala cu acumulator.

Vezi Lanterna frontala Lichao LC-009B de la Lichao in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: lichao lc 009b; lc-009b; lanterna frontala laser; Lichao LC-009B;