Direct la continutul paginii »

Lame de schimb Olfa CKB-2Galerie foto

Pentru cuțite CK-2.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

40
 1. Lame de schimb Olfa COB-1


  Lame de schimb Olfa COB-1 - Pentru cuțite CMP-1.

 2. Lame de schimb Olfa HB-20


  Lame de schimb Olfa HB-20 - Set 20 bucăți. Pentru cuțite H1, NH1, XH1.

 3. Cutit standard olfa NOL-1, lama de 18 mm


  Cutit standard olfa NOL-1, lama de 18 mm - Cutter pentru sarcini grele, rezistent la acțiunea acidului și acetonei.

 4. Cutit industrial Olfa HOK-1


  Cutit industrial Olfa HOK-1 - Cutter cu carcasă din masă plastică și lamă curbată, care poate fi retrasă sau fixată. Se recomandă în magazii la tăierea benzilor de legătorie, la lucrări de pardoseală, căptușeală și tăierea materialelor de acoperiș. Varianta cu șurub asigură o fixare stabilă a lamei.

 5. Cutit industrial Olfa UTC-1


  Cutit industrial Olfa UTC-1 - Cadru de oțel inoxidabil dimensionat pentru sarcini puternice, mâner ComfortGrip care conferă o prindere bună și pentru stângaci, rezistent la acid și acetonă.

 6. Cutit standard Olfa NH-1, lama de 25 mm


  Cutit standard Olfa NH-1, lama de 25 mm - Cutter de 25 mm proiectat pentru solicitări mari, dotat cu mâner antiderapant ConforGrip și mecanism de fixare cu șurub pentru evitarea alunecării lamei în timpul tăierii materialelor foarte dure. Rezistent la acid și acetona.

Vezi Lame de schimb Olfa CKB-2 in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL