Direct la continutul paginii »

Cutit industrial Olfa HOK-1Galerie foto

Cutter cu carcasă din masă plastică și lamă curbată, care poate fi retrasă sau fixată. Se recomandă în magazii la tăierea benzilor de legătorie, la lucrări de pardoseală, căptușeală și tăierea materialelor de acoperiș. Varianta cu șurub asigură o fixare stabilă a lamei.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

29
 1. Cutit industrial Olfa UTC-1


  Cutit industrial Olfa UTC-1 - Cadru de oțel inoxidabil dimensionat pentru sarcini puternice, mâner ComfortGrip care conferă o prindere bună și pentru stângaci, rezistent la acid și acetonă.

 2. Cutit standard Olfa NH-1, lama de 25 mm


  Cutit standard Olfa NH-1, lama de 25 mm - Cutter de 25 mm proiectat pentru solicitări mari, dotat cu mâner antiderapant ConforGrip și mecanism de fixare cu șurub pentru evitarea alunecării lamei în timpul tăierii materialelor foarte dure. Rezistent la acid și acetona.

 3. Razuitor Olfa BTC-1


  Razuitor Olfa BTC-1 - Rașchetă profesională cu mâner confortabil, utilizabil și pentru tăierea pielii. Lama foarte ascuțită pe o parte este inversabilă și se poate schimba foarte ușor și repede. Din punct de vedere a protecției muncii lama este acoperită cu un capac metalic care trebuie îndepărtat înainte de utilizare.

 4. Cutit standard Olfa BN-L, lama 18 mm


  Cutit standard Olfa BN-L, lama 18 mm - Cutter multifuncțional cu carcasă din oțel inoxidabil și fixare stabilă cu șurub a lamei.

 5. Cutit standard Olfa OL, lama de 18 mm


  Cutit standard Olfa OL, lama de 18 mm - Cuțit proiectat pentru solicitări mari. Capătul mânerului este dotat cu un dispozitiv metalic care ajuta la efectuarea unor operațiuni complementare tăierii ( ex: deschiderea cutiilor de vopsea, spargerea gips-cartonului, etc). Ghidajul metalic al lamei, dispus în partea superioară a mânerului, permite ...

 6. Cutit pentru taiat plastic (placi acrilice) - Olfa PC-L


  Cutit pentru taiat plastic (placi acrilice) - Olfa PC-L - Cuţit proiectat pentru solicitări mari, cum ar fi tăierea materialelor plastice, PVC, SIKO, etc. Mânerul cuţitului conţine 2 lame de rezervă. Produce o tăietură foarte fină şi subţire, care permite ruperea exactă a materialelor plastice.

Vezi Cutit industrial Olfa HOK-1 in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL