Direct la continutul paginii »

Cutit standard Olfa NH-1, lama de 25 mmGalerie foto

Cutter de 25 mm proiectat pentru solicitări mari, dotat cu mâner antiderapant ConforGrip și mecanism de fixare cu șurub pentru evitarea alunecării lamei în timpul tăierii materialelor foarte dure. Rezistent la acid și acetona.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

31
 1. Razuitor Olfa BTC-1


  Razuitor Olfa BTC-1 - Rașchetă profesională cu mâner confortabil, utilizabil și pentru tăierea pielii. Lama foarte ascuțită pe o parte este inversabilă și se poate schimba foarte ușor și repede. Din punct de vedere a protecției muncii lama este acoperită cu un capac metalic care trebuie îndepărtat înainte de utilizare.

 2. Cutit standard Olfa BN-L, lama 18 mm


  Cutit standard Olfa BN-L, lama 18 mm - Cutter multifuncțional cu carcasă din oțel inoxidabil și fixare stabilă cu șurub a lamei.

 3. Cutit standard Olfa OL, lama de 18 mm


  Cutit standard Olfa OL, lama de 18 mm - Cuțit proiectat pentru solicitări mari. Capătul mânerului este dotat cu un dispozitiv metalic care ajuta la efectuarea unor operațiuni complementare tăierii ( ex: deschiderea cutiilor de vopsea, spargerea gips-cartonului, etc). Ghidajul metalic al lamei, dispus în partea superioară a mânerului, permite ...

 4. Cutit pentru taiat plastic (placi acrilice) - Olfa PC-L


  Cutit pentru taiat plastic (placi acrilice) - Olfa PC-L - Cuţit proiectat pentru solicitări mari, cum ar fi tăierea materialelor plastice, PVC, SIKO, etc. Mânerul cuţitului conţine 2 lame de rezervă. Produce o tăietură foarte fină şi subţire, care permite ruperea exactă a materialelor plastice.

 5. Cutit standard Olfa NA-1, lama de 9 mm


  Cutit standard Olfa NA-1, lama de 9 mm - Cuțit cu carcasă din oțel și mâner ConfortGrip, special conceput pentru o utilizare confortabilă, fără obosirea mâinilor. Datorită materialului mânerului și al mecanismului de fixare din poliacetat, este rezistent la acetonă și acid.

 6. Lame de schimb Olfa LB-10, 18 mm


  Lame de schimb Olfa LB-10, 18 mm - În cutie de plastic 10 bucăți.

Vezi Cutit standard Olfa NH-1, lama de 25 mm in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL