Direct la continutul paginii »

Folii protectie A3 portret, pentru dosare de prezentare, 10 buc/set, EXITONGalerie foto


Folie transparenta cu 11 perforatii standard pentru indosariere.
Suprafata cristal.
Deschidere: partea superioara.
Rezerva pentru dosar de prezentare cu folii.
Ambalare: 10 buc/set.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Dosar de prezentare cu 40 folii, A4, coperta rigida, EXITON - bleumarin


  Dosar de prezentare cu 40 folii, A4, coperta rigida, EXITON - bleumarin - In interior folii cristal, eticheta de personalizare pe cotor. Coperta rigida color. Buzunar interior transparent pentru CD-uri si carti de vizita. Numar folii: 40.

 2. Folie protectie documente A4, cu buzunar pentru carte de vizita, 10/set, EXITON


  Folie protectie documente A4, cu buzunar pentru carte de vizita, 10/set, EXITON - Cu 2 perforatii pentru indosariere. A4 transparenta, prevazuta cu buzunar pt. carti de vizita, perfecta pentru prezentari. Ambalare: 10 buc/set.

 3. Folie protectie documente cu burduf 20mm, A4, 10/set, EXITON


  Folie protectie documente cu burduf 20mm, A4, 10/set, EXITON - Folie de protectie documente. Burduf de 20 mm si 11 perforatii standard pentru indosariere. Capacitate 20 file. Grosime: 200 microni. Ambalare: 10 buc/set.

 4. Mapa protectie documente, DL, cu arici, 10/set, EXITON - transparent albastru


  Mapa protectie documente, DL, cu arici, 10/set, EXITON - transparent albastru - Mapa transparenta cu clapa laterala si inchidere cu arici. Din plastic color transparent. Ambalare: 10 buc/set.

 5. Mapa protectie documente, A5 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent gri petrol


  Mapa protectie documente, A5 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent gri petrol - Mapa transparenta color. A5 landscape cu clapa si inchidere cu arici. Ambalare : 10 /set.

 6. Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - verde


  Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - verde - Din polipropilena (PP). In interior cu alonja pentru indosariere documente. Eticheta interschimbabila pe cotor pentru detalii. Ambalare : 10 buc/set.

Vezi Folii protectie A3 portret, pentru dosare de prezentare, 10 buc/set, EXITON in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL