Direct la continutul paginii »

Mapa protectie documente, DL, cu arici, 10/set, EXITON - transparent albastruGalerie foto


Mapa transparenta cu clapa laterala si inchidere cu arici.
Din plastic color transparent.
Ambalare: 10 buc/set.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Mapa protectie documente, A5 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent gri petrol


  Mapa protectie documente, A5 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent gri petrol - Mapa transparenta color. A5 landscape cu clapa si inchidere cu arici. Ambalare : 10 /set.

 2. Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - verde


  Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - verde - Din polipropilena (PP). In interior cu alonja pentru indosariere documente. Eticheta interschimbabila pe cotor pentru detalii. Ambalare : 10 buc/set.

 3. Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - rosu


  Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - rosu - Din polipropilena (PP). In interior cu alonja pentru indosariere documente. Eticheta interschimbabila pe cotor pentru detalii. Ambalare : 10 buc/set.

 4. Mapa protectie documente, A4 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent petrol


  Mapa protectie documente, A4 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent petrol - Mapa transparenta color. A4 landscape cu clapa si inchidere cu arici. Ambalare : 10 /set.

 5. Biblioraft A4, plastifiat PP/PP, margine metalica, 50 mm, ESSELTE Standard - gri


  Biblioraft A4, plastifiat PP/PP, margine metalica, 50 mm, ESSELTE Standard - gri - Plastifiat interior si exterior cu material plastic de aceeasi culoare, buzunar pentru etichete, muchie metalica ce protejeaza colturile, orificiu de prindere. Confectionat din polipropilena. Ambalare : 10 buc/cutie. Format : A4. Latime cotor : 50 mm. Ambalare : 10 buc/cutie.

 6. Biblioraft A4, plastIfiat PP/PP, margine metalica, 50 mm, ESSELTE Standard - verde


  Biblioraft A4, plastIfiat PP/PP, margine metalica, 50 mm, ESSELTE Standard - verde - Plastifiat interior si exterior cu material plastic de aceeasi culoare, buzunar pentru etichete, muchie metalica ce protejeaza colturile, orificiu de prindere. Confectionat din polipropilena. Ambalare : 10 buc/cutie. Format : A4. Latime cotor : 50 mm. Ambalare : 10 buc/cutie.

Vezi Mapa protectie documente, DL, cu arici, 10/set, EXITON - transparent albastru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL