Direct la continutul paginii »

Folie protectie documente A4, cu buzunar pentru carte de vizita, 10/set, EXITONGalerie foto


Cu 2 perforatii pentru indosariere.
A4 transparenta, prevazuta cu buzunar pt. carti de vizita, perfecta pentru prezentari.
Ambalare: 10 buc/set.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

12
 1. Folie protectie documente cu burduf 20mm, A4, 10/set, EXITON


  Folie protectie documente cu burduf 20mm, A4, 10/set, EXITON - Folie de protectie documente. Burduf de 20 mm si 11 perforatii standard pentru indosariere. Capacitate 20 file. Grosime: 200 microni. Ambalare: 10 buc/set.

 2. Mapa protectie documente, DL, cu arici, 10/set, EXITON - transparent albastru


  Mapa protectie documente, DL, cu arici, 10/set, EXITON - transparent albastru - Mapa transparenta cu clapa laterala si inchidere cu arici. Din plastic color transparent. Ambalare: 10 buc/set.

 3. Mapa protectie documente, A5 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent gri petrol


  Mapa protectie documente, A5 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent gri petrol - Mapa transparenta color. A5 landscape cu clapa si inchidere cu arici. Ambalare : 10 /set.

 4. Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - verde


  Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - verde - Din polipropilena (PP). In interior cu alonja pentru indosariere documente. Eticheta interschimbabila pe cotor pentru detalii. Ambalare : 10 buc/set.

 5. Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - rosu


  Dosar plastic cu sina, cu gauri, 10 buc/set, EXITON - rosu - Din polipropilena (PP). In interior cu alonja pentru indosariere documente. Eticheta interschimbabila pe cotor pentru detalii. Ambalare : 10 buc/set.

 6. Mapa protectie documente, A4 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent petrol


  Mapa protectie documente, A4 landscape, cu arici, 10/set, EXITON - transparent petrol - Mapa transparenta color. A4 landscape cu clapa si inchidere cu arici. Ambalare : 10 /set.

Vezi Folie protectie documente A4, cu buzunar pentru carte de vizita, 10/set, EXITON in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL