Direct la continutul paginii »

Filtre de ciment pentru silozuri de cimentGalerie foto

Filtrele de ciment sunt de productie Italiana si sunt din inox.In general le montam deasupra silozului. Acestea se racordeaza prin tub RISSLAN la instalatia pneumatica a statiei de betoane. Scuturarea se face in mod automat prin setarea unor timpi, prin suflare cu jet de aer.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Cedomservice SRLEste infiintata in anul 2005 si se ocupa cu: - confectii statii de betoane DELTA automatizate, fixe si semimobile (25 - 200 mc/ ora) - confectii statii de sortare - confectii statii de mortare uscate - retehnologizari si modernizari statii de betoane - automatizari statii de betoane - reparatii statii de betoane - piese de schimb statii de betoane - montaj si punere in functiune. Instalatia electronica pentru dozare automata este un produs modern, de ultima generatie, cu un mod ...

17
 1. Filtru de ciment poligonal


  Filtru de ciment poligonal - Filtrul de ciment poligonal se poate monta pe silozul de ciment sau la sol, langa siloz.

 2. Transportor elicoidal de ciment


  Transportor elicoidal de ciment - Transportor elicoidal de ciment Provenienta Italia. Se pot folosi la o inclinare intre 0 si 45 grade. Atat lungimea cat si diametrul acestora le alege beneficiarul in functie de productivitatea dorita. Se pot utiliza cu succes la toate tipurile de statii de betoane.

 3. Tablou electric statie de betoane


  Tablou electric statie de betoane - Tablou electric statie de betoane. Tabloul electric este compus din: cutie metalica, relee, sigurante, contactori, etc.

 4. Service statii de betoane


  Service statii de betoane - Service pentru statii de betoane. Executam service rapid in toata tara. Raspundem solicitarilor in maxim 24 ore, indiferent de localitate, deoarece avem tot timpul piese de schimb pe stoc si masini de interventii rapide.

 5. Reparatii capitale statii de betoane


  Reparatii capitale statii de betoane - Reparatii capitale statii de betoane. Reparatiile capitale pentru statiile de betoane le executam numai la sediul beneficiarului. Termenul de garantie acordat este intre 6 - 12 luni.

 6. Reparatii curente la statii de betoane


  Reparatii curente la statii de betoane - Reparatii curente la statii de betoane. Reparatiile curente la statiile de betoane le putem face la sediul beneficiarului sau la sediul nostru, daca beneficiarul se prezinta cu ansambele la societatea noastra. Exemplu: reparatie malaxor, reparatie reductor, etc.

Vezi Filtre de ciment pentru silozuri de ciment in catalogul online de produse al Cedomservice SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Cedomservice SRL