Direct la continutul paginii »

Reparatii curente la statii de betoaneGalerie foto

Reparatii curente la statii de betoane.

Reparatiile curente la statiile de betoane le putem face la sediul beneficiarului sau la sediul nostru, daca beneficiarul se prezinta cu ansambele la societatea noastra.
Exemplu: reparatie malaxor, reparatie reductor, etc.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Cedomservice SRLEste infiintata in anul 2005 si se ocupa cu: - confectii statii de betoane DELTA automatizate, fixe si semimobile (25 - 200 mc/ ora) - confectii statii de sortare - confectii statii de mortare uscate - retehnologizari si modernizari statii de betoane - automatizari statii de betoane - reparatii statii de betoane - piese de schimb statii de betoane - montaj si punere in functiune. Instalatia electronica pentru dozare automata este un produs modern, de ultima generatie, cu un mod ...

16
 1. Instalatie electrica statii de betoane


  Instalatie electrica statii de betoane - Instalatie electrica statii de betoane Componentele (contactori, relee, sigurante, transformatoare) sunt din import, cea mai buna calitate.

 2. Instalatie pneumatica pt. statii betoane


  Instalatie pneumatica pt. statii betoane - Instalatie pneumatica pt. statii betoane Instalatii pneumatice de cea mai buna calitate, importate din ITALIA: compresoare, cilindri si distribuitori pneumatici, FRU, reductii, racorduri, elemente de asamblare, furtun, etc.

 3. Instalatie dozare aditivi pt. statii de betoane


  Instalatie dozare aditivi pt. statii de betoane - Echipamentul de cantarire si dozare gravimetrica pentru aditivi se executa cu cantarire pe celula tensometrica. Instalatia poate doza 2 aditivi simultan.

 4. Montaj si punere in functiune statii de betoane


  Montaj si punere in functiune statii de betoane - Montam si punem in functiune statii de betoane cu personal cu inalta calificare in domeniu, avand vechime de peste 20 ani in domeniul statiilor de betoane.

 5. Automatizari statii de betoane


  Automatizari statii de betoane - Asiguram instalatii electronice pentru cantarire si dozare automata, cu doze tensometrice, pentru toate tipurile de statii de betoane. Utilizarea acestui sistem creste precizia de dozare, iar parametri betonului sunt constanti si strict controlati. Echipamentele sunt realizate la cele ...

 6. Retehnologizari statii de betoane


  Retehnologizari statii de betoane - Retehnologizarea statiilor de betoane vechi consta in inlocuirea anumitor componente vechi, uzate fizic si moral, cu altele noi de ultima generatie. Exemple: filtru ciment, clapeta ciment, instalatie electrica, instalatie pneumatica, etc.

Vezi Reparatii curente la statii de betoane in catalogul online de produse al Cedomservice SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Cedomservice SRL