Direct la continutul paginii »

Transportor elicoidal de cimentGalerie foto

Transportor elicoidal de ciment

Provenienta Italia. Se pot folosi la o inclinare intre 0 si 45 grade. Atat lungimea cat si diametrul acestora le alege beneficiarul in functie de productivitatea dorita.

Se pot utiliza cu succes la toate tipurile de statii de betoane.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Cedomservice SRLEste infiintata in anul 2005 si se ocupa cu: - confectii statii de betoane DELTA automatizate, fixe si semimobile (25 - 200 mc/ ora) - confectii statii de sortare - confectii statii de mortare uscate - retehnologizari si modernizari statii de betoane - automatizari statii de betoane - reparatii statii de betoane - piese de schimb statii de betoane - montaj si punere in functiune. Instalatia electronica pentru dozare automata este un produs modern, de ultima generatie, cu un mod ...

20
 1. Tablou electric statie de betoane


  Tablou electric statie de betoane - Tablou electric statie de betoane. Tabloul electric este compus din: cutie metalica, relee, sigurante, contactori, etc.

 2. Service statii de betoane


  Service statii de betoane - Service pentru statii de betoane. Executam service rapid in toata tara. Raspundem solicitarilor in maxim 24 ore, indiferent de localitate, deoarece avem tot timpul piese de schimb pe stoc si masini de interventii rapide.

 3. Reparatii capitale statii de betoane


  Reparatii capitale statii de betoane - Reparatii capitale statii de betoane. Reparatiile capitale pentru statiile de betoane le executam numai la sediul beneficiarului. Termenul de garantie acordat este intre 6 - 12 luni.

 4. Reparatii curente la statii de betoane


  Reparatii curente la statii de betoane - Reparatii curente la statii de betoane. Reparatiile curente la statiile de betoane le putem face la sediul beneficiarului sau la sediul nostru, daca beneficiarul se prezinta cu ansambele la societatea noastra. Exemplu: reparatie malaxor, reparatie reductor, etc.

 5. Instalatie electrica statii de betoane


  Instalatie electrica statii de betoane - Instalatie electrica statii de betoane Componentele (contactori, relee, sigurante, transformatoare) sunt din import, cea mai buna calitate.

 6. Instalatie pneumatica pt. statii betoane


  Instalatie pneumatica pt. statii betoane - Instalatie pneumatica pt. statii betoane Instalatii pneumatice de cea mai buna calitate, importate din ITALIA: compresoare, cilindri si distribuitori pneumatici, FRU, reductii, racorduri, elemente de asamblare, furtun, etc.

Vezi Transportor elicoidal de ciment in catalogul online de produse al Cedomservice SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Cedomservice SRL