Direct la continutul paginii »

Hartie siliconata pentru transfer termicGalerie foto

Hârtie siliconată specială pentru transferul termic al foliilor și hârtiilor utilizate pentru inscripționarea materialelor textile.
Se livrează în role cu lățimea de 500 mm și se comercializează la metraj.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

26
 1. TTD Advanced / TTD Evolution - Folii de transfer Siser


  TTD Advanced / TTD Evolution - Folii de transfer Siser - Folie specială pentru transferul termic al foliilor și hârtiilor utilizate pentru inscripționarea materialelor textile. Instrucțiuni pentru aplicare: - Decolați surplusul de material din jurul imaginii printate; - îndepărtați hârtia de protecție; - Aplicați TTD-ul pe ...

 2. Politack 853 - Folie transfer cu aderenta 0,30 N/cm


  Politack 853 - Folie transfer cu aderenta 0,30 N/cm - Folie pentru transferul termic al foliilor Poli-Flex, Poli-Flock și printabile (de ex. Ultimate Soft Print), utilizate pentru inscripționarea materialelor textile.

 3. Politack 854 - Folie transfer cu aderenta 0,60 N/cm


  Politack 854 - Folie transfer cu aderenta 0,60 N/cm - Folie pentru transferul termic al foliilor Poli-Flex, Poli-Flock și printabile, utilizate pentru inscripționarea materialelor textile. Are folie suport de culoare albă.

 4. Politack 850 - Folie transfer cu aderenta 0,90 N/cm


  Politack 850 - Folie transfer cu aderenta 0,90 N/cm - Folie pentru transferul termic al foliilor Poli-Flex, Poli-Flock și printabile, utilizate pentru inscripționarea materialelor textile. Are folie suport de culoare albă.

 5. Flockprint - Folie alba catifelata


  Flockprint - Folie alba catifelata - Folie albă cu suprafața catifelată, pentru cerneluri serigrafice de textil. Imprimarea se face normal, nu în oglindă. După imprimare se îndepărtează suportul de hârtie al foliei. Transferul termic se face folosind hârtie siliconată sau teflon.

 6. Flexprint - Folie PVC alba opaca


  Flexprint - Folie PVC alba opaca - Folie albă opacă, cu suprafață satinată, pentru cerneluri serigrafice de vinil. Imprimarea se face normal, nu în oglinda. Suportul de hârtie se îndepărtează după imprimare. Transferul termic se face folosind hârtie siliconată sau teflon.

Vezi Hartie siliconata pentru transfer termic in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: hirtie siliconata;