Direct la continutul paginii »

Rucsac ZIP..IT - negru/argintiu



Galerie foto

# Confectionat din panza cu fermoare. # Buzunare pentru gadget-uri. # Dimensiune: 25 x 31.5 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRL



Gutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

15
  1. Geanta Le Gym ZIP..IT - jeans/argintiu


    Geanta Le Gym ZIP..IT - jeans/argintiu - # Geanta de umar perfecta pentru mers la sala de sport. # Poate fi folosita si ca geanta pentru scoala, serviciu sau de calatorie. # Dimensiune: 40 x 33 cm.

  2. Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - turcoaz


    Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - turcoaz - # Cadoul perfect pentru copii. # Este confectionat dintr-un fermoar lung si poate fi folosit ca penar, suport pentru farduri sau ca o gentuta pentru maruntisuri. # Dimensiuni: 22 x 2 x 9 cm.

  3. Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - mov


    Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - mov - # Cadoul perfect pentru copii. # Este confectionat dintr-un fermoar lung si poate fi folosit ca penar, suport pentru farduri sau ca o gentuta pentru maruntisuri. # Dimensiuni: 22 x 2 x 9 cm.

  4. Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - verde


    Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - verde - # Cadoul perfect pentru copii. # Este confectionat dintr-un fermoar lung si poate fi folosit ca penar, suport pentru farduri sau ca o gentuta pentru maruntisuri. # Dimensiuni: 22 x 2 x 9 cm.

  5. Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - mov/culori curcubeu


    Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - mov/culori curcubeu - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

  6. Geanta Le Gym ZIP..IT - rosu/argintiu


    Geanta Le Gym ZIP..IT - rosu/argintiu - # Geanta de umar perfecta pentru mers la sala de sport. # Poate fi folosita si ca geanta pentru scoala, serviciu sau de calatorie. # Dimensiune: 40 x 33 cm.





Vezi Rucsac ZIP..IT - negru/argintiu in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL