Direct la continutul paginii »

Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - turcoazGalerie foto

# Cadoul perfect pentru copii. # Este confectionat dintr-un fermoar lung si poate fi folosit ca penar, suport pentru farduri sau ca o gentuta pentru maruntisuri. # Dimensiuni: 22 x 2 x 9 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

15
 1. Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - mov


  Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - mov - # Cadoul perfect pentru copii. # Este confectionat dintr-un fermoar lung si poate fi folosit ca penar, suport pentru farduri sau ca o gentuta pentru maruntisuri. # Dimensiuni: 22 x 2 x 9 cm.

 2. Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - verde


  Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - verde - # Cadoul perfect pentru copii. # Este confectionat dintr-un fermoar lung si poate fi folosit ca penar, suport pentru farduri sau ca o gentuta pentru maruntisuri. # Dimensiuni: 22 x 2 x 9 cm.

 3. Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - mov/culori curcubeu


  Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - mov/culori curcubeu - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

 4. Geanta Le Gym ZIP..IT - rosu/argintiu


  Geanta Le Gym ZIP..IT - rosu/argintiu - # Geanta de umar perfecta pentru mers la sala de sport. # Poate fi folosita si ca geanta pentru scoala, serviciu sau de calatorie. # Dimensiune: 40 x 33 cm.

 5. Geanta Tote ZIP..IT - negru/argintiu


  Geanta Tote ZIP..IT - negru/argintiu - # Geanta incapatoare cu barete lungi pentru umar. # Dimensiune: 20 x 26 cm.

 6. Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - roz/culori curcubeu


  Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - roz/culori curcubeu - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

Vezi Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - turcoaz in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL