Direct la continutul paginii »

Geanta Le Gym ZIP..IT - rosu/argintiuGalerie foto

# Geanta de umar perfecta pentru mers la sala de sport. # Poate fi folosita si ca geanta pentru scoala, serviciu sau de calatorie. # Dimensiune: 40 x 33 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

13
 1. Geanta Tote ZIP..IT - negru/argintiu


  Geanta Tote ZIP..IT - negru/argintiu - # Geanta incapatoare cu barete lungi pentru umar. # Dimensiune: 20 x 26 cm.

 2. Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - roz/culori curcubeu


  Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - roz/culori curcubeu - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

 3. Penar cu fermoar, Bright Colors ZIP..IT - roz neon/albastru neon


  Penar cu fermoar, Bright Colors ZIP..IT - roz neon/albastru neon - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

 4. Penar cu fermoar, Bright Colors ZIP..IT - roz neon/galben neon


  Penar cu fermoar, Bright Colors ZIP..IT - roz neon/galben neon - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

 5. Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - negru/culori curcubeu


  Penar cu fermoar, Rainbow ZIP..IT - negru/culori curcubeu - # Util pentru la scoala sau in oras pentru monezi, telefon mobil sau farduri. # Se potriveste oricarei genti Zipit. # Dimensiuni (LxH): 13 x 8 cm.

 6. Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - roz


  Bratara PE pentru evenimente, 120 buc/set, SIGEL - roz - # Confectionata din polypropilena care nu se rupe. # Delicata pentru piele. # Dimensiune: 260 x 26 mm.# Include etichete pentru personalizare. # Ambalare: 120 buc./set.

Vezi Geanta Le Gym ZIP..IT - rosu/argintiu in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL