Direct la continutul paginii »

Sovia Serv SRLSuntem o echipa dinamica, in plina dezvoltare, pentru care principalul obiectiv este multumirea clientilor.

Solutiile software realizate de noi sunt folosite la ora actuala de cele mai cunoscute firme de comisionari vamali, firme de productie, transport marfuri, etc.

Utilizarea programelor software create de SOVIA SERV de peste 100 de companii din Romania este principala noastra carte de vizita.

Preturile sunt negociabile, cu cat ne oferiti mai multe date in fisierele transmise de d-voastra cu atat pretul este mai mic.

Principalul nostru atu este modul de primire a datelor de la clientii nostri, datele sunt primite in format electronic (fisiere excel; txt; etc), apoi aceste fisiere sunt prelucrate conform cerintelor INTRASTAT (INS-Bucuresti).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sovia Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sovia Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sovia Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.