Direct la continutul paginii »

Pluriva SRLPharmec pentru Farmacii este solutia completa de gestionare informatica a tuturor activitatilor dintr-o farmacie moderna.

Aplicatia Pharmec dedicata medicilor transforma functionalitatile uzuale, necesare unei bune gestionari a cabinetului medical, in beneficii reale, adaptate fiecarui medic.

Pharmec pentru cabinete medicale, liderul aplicatiilor IT destinate medicilor de familie din Romania, este o solutie software bazata pe modul de lucru de zi cu zi din cabinet.

Cu ajutorul Pharmec veti obtine rezultate pozitive la nivel de profit, prin administrarea corecta a cabinetului si raportari fara erori si veti castiga timpul de care aveti nevoie pentru consultatiile medicale propriu-zise, desavarsind astfel relatiile cu pacientii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pluriva SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pluriva SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pluriva SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.738