Direct la continutul paginii »

Evotracking SRLEVO GPS este cea mai performantă soluţie de monitorizare, localizare, urmărire prin GPS şi prin uneltele complexe dezvoltate de firma noastră adaptate pentru nevoile pieţei, EVO GPS este folosită pentru managementul flotelor auto, urmărirea costurilor, localizarea vehiculelor, optimizarea traseelor, monitorizarea angajaţilor, telemetrie, etc.

Soluția software este dezvoltată integral de EvoTracking și adaptată la nevoile clienților din diverse domenii de activitate. În plus, dezvoltăm în continuu și clienții beneficiază de toate implementările noi.

Fiind în permanent contact cu cei mai importanţi producători de echipamente de monitorizare GPS din lume, EVO GPS folosește cele mai performante echipamente în funcție de necesitățile clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Evotracking SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Evotracking SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Evotracking SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.823