Direct la continutul paginii »

Start B Logic SRLCompania noastra va ofera solutii software complete pentru managementul afacerii dumneavoastra: solutii ERP, programe informatice de contabilitate, gestiune, salarizare, productie, analiza manageriala si solutii CRM.

WinMENTOR este solutia de gestiune și contabilitate aleasa de peste 9.500 de firme private, ONG-uri sau institutii de stat, dovedindu-se a fi o soluție fiabila si de incredere, adaptata cerintelor pietei romanesti.

Este un pachet de aplicatii care beneficiaza de experienta de peste 17 ani a unui colectiv care a oferit pietei de profil din Romania un produs preferat pana astazi de peste 25.000 de utilizatori: pachetul de aplicatii de gestiune WinMENTOR

Entersoft furnizeaza un sistem integrat ERP-CRM si e-Commerce pentru companii mici, mijlocii si acoperind cu succes workflow-ul departamentelor intreprinderilor mari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Start B Logic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Start B Logic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Start B Logic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.095