Direct la continutul paginii »

Sensitive Line SRLParfumuri ORIGINALE de Lux 100%, preturi cu pana la 40% mai mici decat in magazin. Sensitive Line srl importator si distribuitor direct de parfumuri de lux.


Sensitive Line SRL va ofera un deosebit magazin de parfumuri online, cu parfumuri originale clasificate pe diferite branduri; puteti gasi, pe site, parfumuri originale precum: parfum armani, parfum chanel, parfum versace, parfum gucci etc.


Livrarile din stocul de peste 350 de parfumuri se fac in aceeași zi și este GRATUITƒÆ’ in București și cu doar 10 Lei prin CURIERAT EXPRESS in toata tara in maxim 24 ore de la confirmare comenzii. Oferim discounturi considerabile de pâna la 40%. Ești barbat sau femeie, alege un parfum ORIGINAL la preturi promotionale, considerabil mai mici decât in magazinele de profil. Parfumuri originale de Lux.S.C. Sensitive Line S.R.L.

Adresa: Str. Breaza nr.6, Bl V24A, et 1, apt. 32, Sector 3, Bucuresti
CUI: RO25164335, J40/5297/2009
IBAN: RO29CARP041900608729RO02
Banca Comerciala Carpatica, Sucursala Alba IuliaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sensitive Line SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sensitive Line SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sensitive Line SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

39.497