Direct la continutul paginii »

Tordai Hair Cosmetics SRLProduse Cosmetice Kallos – Firma noastra este unic importator al produselor cosmetice gama Kallos din Ungaria. Comercializam urmatoarele produse cosmetice gama Kallos: balsamuri de par, tratamente de par, lacuri, vopsele de par, spume fixative, geluri de dus, lacuri de unghii, creme oxidante, pudre decolorante, solutii permanente, ustensile de coafura profesionale, foarfeci de filat, de tuns, foarfeci de manichiura, masini de tuns, uscatoare de par etc.


In decursul celor zece ani de activitate societatea a reusit sa penetreze piata la nivel national, avand distribuitori in toata tara si retea proprie de magazine. Depozitele proprii din Bucuresti, Tirgu Mures si Bacau aprovizioneaza firmele de distributii, saloanele de coafura si magazinele in cel mai scurt timp.


Produsele cosmetice KALLOS sunt bine cunoscute pe piata romaneasca, ele fiind prezente in saloane de coafura, magazine de specialitate cat si in hipermarketuri.


Firma noastra vine in intampinarea tuturor categoriilor de cumparatori, satisfacand toate pretentiile in domeniul cosmeticelor, cu o calitate care concureaza cu firmele de prestigiu, la un pret mult mai atractiv. Clientii nostri cu venituri mai modeste au parte de placuta surpriza sa constate de fiecare data ca nu doar pretul produselor noastre difera, ci si calitatea lor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tordai Hair Cosmetics SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tordai Hair Cosmetics SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tordai Hair Cosmetics SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

35.949