Direct la continutul paginii »

Aqua Clearens SRLPurificator de apa pentru sanatatea Dvs.
Sa aveti in casa apa curatita.


AQUA Cleaners produce purificatoare de apa nu doar pentru uz casnic ci si sisteme care sunt folosite pentru purificare a apei in domeniul industrial si in laboratoare. in purificatoare de apa sunt folosite membranele de osmoza Filmtek, produse de firma americana DOW. Aceste filtre de apa sunt de cea mai buna calitate posibila.


La noi instalarea fiecarui purificator de apa cu filtre multiple este gratuit si implica si o verificare de calitate a apei la fata locului. Dupa achizitionare, la numarul de telefon dat, va va contacta un profesionist in instalare si va intelegeti când poate fi montat purificatorul de apa. Timpul necesar pentru instalare este cca. 1-2 ore. Toate instrumentele necesare pentru instalare purificatorului de apa sunt asigurate de noi.


Purificatoarele de apa au 1 an garantie. Garantia este valabila pentru toate elementele structurale, cum ar fi garnitura, carcasa filtrelor de apa, pompa electronica si calculator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aqua Clearens SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aqua Clearens SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aqua Clearens SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

34.379