Direct la continutul paginii »

Para Luxadent SRLParaluxadent, cabinet de stomatologie din Timisoara care va ofera la preturi pentru toate buzunarele tratamente dentare complete de o inalta calitate, inclusiv implante.


Firma PARA-LUXADENT a fost infiintata in anul 1995 avand scopul ca prin intermediul cabinetelor pe care la va infiinta si le va administra sa ofere toata gama de tratamente stomatologice necesare la un inalt nivel calitativ si tehnologic. Pana la ora actuala aceste scopuri au fost indeplinite cu succes si de aceea toti pacientii care ne-au solicitat au fost foarte multumiti de serviciile oferite.


Prin intermediul medicilor nostri, ne straduim sa va oferim o terapie de inalta clasa, pe cat posibil nedureroasa si cu o estetica superioara..Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Para Luxadent SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Para Luxadent SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Para Luxadent SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

35.645