Direct la continutul paginii »

Satelectric Prodpres SRLÎncă de la înființare Satelectric Prodpres S.R.L. și-a propus să ofere servicii și produse optime care să corespundă exigențelor dumneavoastră.

Încercăm în permanență să aducem noutate serviciilor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate în succesul clienților nostri.

Acordăm o atenție deosebită instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfacții în utilizarea produselor Satelectric Prodpres S.R.L..

Compania Satelectric Prodpres S.R.L. produce o gamă largă de mascote plusate, comercializează jucării plastice și păpuși de pluș import.

Firma noastră are o echipa de 10 angajați. România este principala noastra piață de desfacere unde avem o mare experientă.


Pentru a demonstra profesionalismul cu care tratăm clienții noștrii, Satelectric Prodpres S.R.L. începând din 1 Mai 2010 și-a deschis primul ”Magazin Virtual”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Satelectric Prodpres SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Satelectric Prodpres SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Satelectric Prodpres SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.261