Direct la continutul paginii »

Monosit Conimpex SRLSite-ul este proprietatea firmei MONOSIT CONIMPEX SRL – unul dintre principalii importatori si distribuitori de jocuri si software educational / utilitar din Romania.


Firma si-a inceput activitatea in anul 1995 si din cate stim noi, suntem prima firma din Romania care a avut curajul sa importe si sa distribuie jocuri si soft educational original, in conditiile in care nivelul pirateriei era de peste 97% pentru aceste produse.

www.gamestore.ro este cel mai cuprinzator magazin Online de jocuri PC / consola si soft educational / utilitar din Romania.

Pe langa acestea veti putea gasi aici majoritatea consolelor de jocuri, accesorii pentru acestea, diverse gadgeturi si echipamente de entertainment.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Monosit Conimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Monosit Conimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Monosit Conimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.