Direct la continutul paginii »

ROEMCO - Romanian Representative Medical Services AgencySituat in Bad Duerrenberg, Salzburg, Spitalul Privat EMCO are o capacitate de 76 de locuri si are in componenta 14 sectii: anestezie, angiologie, dermatologie, chirurgie generala, implantologie, medicina interna, neurochirurgie, oftalmologie, ortopedie, fizioterapie, chirurgie plastica, psihosomatica, traumatologie, urologie si andrologie.

Intr-un mediu ambiant deosebit de confortabil si primitor, echipa de medici si de asistente medicale cu o  inalta calificare, cu o pregatire si experienta de exceptie, fac tot posibilul pentru a va oferi servicii medicale complete.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ROEMCO - Romanian Representative Medical Services Agency se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ROEMCO - Romanian Representative Medical Services Agency in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ROEMCO - Romanian Representative Medical Services Agency, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.107