Direct la continutul paginii »

PremierevideoServicii foto video. Fotografii 3D, albume personalizate; Venim in intimpinarea celor care isi doresc si altceva la nunta lor. Nunta, vazuta ca un film.

Nu ne place monotonia, avem in permanenta idei noi, amuzante. Pentru ceva cu totul nou, exista PREMIEREVIDEO. Vizitati site-ul nostru pentru mai multe detalii.

Echipa noastra are o bogata experienta in domeniul fotografiei, filmarilor de orice tip, sonorizarilor evenimentelor importante,asigurarea echipamentelor audio-video pentru spectacole, productiei de spoturi publicitare, editare video, efecte speciale, montaje foto 3D, cit si a altor genuri de productii cuprinse in sfera noastra de activitate.

Avem peste 20 ani experienta, in care am realizat sute de evenimente, emisiuni divertisment spoturi publicitare, sonorizari prezentari de moda, sonorizari spectacole si jocuri de lumini complexe.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Premierevideo se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Premierevideo in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Premierevideo , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Premierevideo


30.689Produse

    1. 2