Direct la continutul paginii »

Expert Clean SRLCompania noastra este prezenta pe piata romanesca din anul 2004.
 
Suntem o echipa de oameni tineri si dinamici dornici de a fi cei mai buni in domeniul in care ne desfasuram activitatea.
 
Intr-o lume in care automobilul nu este un lux ci o necesitate a vietii de zi cu zi, grija pentru acesta este prioritara.
 
De aceea, ne-am propus sa punem la dispozitia clientilor nostrii o gama completa de produse destinate ingrijirii autovehiculelor, precum si toate serviciile conexe acestei activitati.
 
In numai cativa ani am reusit sa construim si sa utilam peste 350 de spalatorii auto din Bucuresti si din tara, multe altele fiind in curs de amenajare.
 
Optimisti in gandire si profesionisti in abordare am reusit in scurt timp sa facem din Expert Clean un lider de piata. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Expert Clean SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Expert Clean SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Expert Clean SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.