Direct la continutul paginii »

Alanis Gold Services SRLGolden party se pricepe la toate cand vine vorba de organizarea unor petreceri sau a unui eveniment special. Stim sa organizam o petrecere pentru copii super distractiva, pe care copilul tau si-o va aminti multi ani, o nunta asa cum ai visat, o petrecere de botez ca in povesti. Dar mai stim si sa organizam un eveniment distins  si elegant   pentru compania ta, o conferinta, o lansare de carti sau produse, un team building sau alt fel de petrecere corporate.

“Maestrii Petrecerilor Reusite” este sloganul nostru si secretul petrecerilor tale de invidiat.

Dupa ce ai gustat distractia fara griji, la preturi fara concurenta, oferita de Golden Party nu vei mai dori sa organizezi nici o petrecere fara Maestrii Petrecerilor Reusite !

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alanis Gold Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alanis Gold Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alanis Gold Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Alanis Gold Services SRL


36.269Produse

    1. 2