Direct la continutul paginii »

Al-Ma Prod 2000 SRLparCurs. A tine pasul cu tehnologia este un parCurs continuu.

Avem placerea de a va prezenta oferta noastra de cursuri Microsoft. Ne axam pe tehnologiile noi si facem parte dintre putinele firme din Romania care ofera traininguri si prezentari pentru produsele recent oferite pe piata sau chiar in faze de dezvoltare beta. De ce produse noi? Pentru ca viitorul sta in tehnologiile noi.

In acelasi timp, oferim cursuri pentru produsele mature, deja folosite de un numar mare de utilizatori. Pentru aceste produse, trainingurile noastre includ prezentari de amanunt ale posibilitatilor de utilizare a acestor produse, impreuna cu exemple de lucru bazate pe experienta de utilizare.

Suntem o firma dinamica, sustinuta de doi traineri certificati Microsoft, cu experienta de peste 8 ani in cursuri adresate adultilor. Certificarile trainerilor nostri sunt: MCP (Microsoft Certified Professional), MCAD (Microsoft Certified Application Developer), MCSD (Microsoft Certified Solution Developer), MCDBA (Microsoft Certified Database Administrator), MCSA (Microsoft Certified System Administrator), MCSE (Microsoft Certified System Engineer), MCITP (Microsoft Certified IT Professional).

Experienta pe care o avem in traininguri IT ne-a permis sa intelegem, dincolo de regulile pedagogice cunoscute, sa intelegem ce trebuie sa facem pentru ca fiecare cursant sa plece de la noi cu informatia gata asimilata, la un nivel care sa ii permita sa aplice cunostintele invatate, din prima zi, la locul sau de munca. Cum realizam acest lucru? Cu exemple. Nu orice fel de exemple, ci exemple specifice fiecarui cursant. Iata avantajul celor 8 ani de traininguri pe care ii avem deja.

Oferim cursurile la sediul nostru, cat si la sediul clientului.
La sediul nostru, oferim echipamente corespunzatoare cerintelor Microsoft, respectiv echipamente standard utilizate in servicii pentru cursurile Office. Mediul de lucru pe care il oferim este acelasi cu cel din productie, ceea ce face foarte usoara aplicarea in practica a cunostintelor dobandite la curs. La sediul nostru, cursurile se desfasoara intre orele 10-18, cu o ora pauza de pranz, perioada in care asiguram masa de pranz pentru cursanti.

Oferim cursuri si la sediul clientului, cu echipamentele noastre sau ale clientului.

Experienta pe care o avem deja in traininguri ne permite sa asiguram si programe de curs personalizate, pornind de la analiza cerintelor primite din partea clientului.

Va asteptam cu placere sa porniti alaturi de noi parcursul in expertiza tehnologiilor Microsoft.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Al-Ma Prod 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Al-Ma Prod 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Al-Ma Prod 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max