Direct la continutul paginii »

PASAJ SRLStimate Domn/Doamna,

Aducem in atentia dumneavoastra ofertele SC PASAJ SRL prin Krumel Solutions. Krumel Solutions doreste sa se implice activ in protejarea mediului inconjurator aducand prin import mai aproape de producatorii romani din industrie, administratie si servicii, produsele de inalta calitate germana, Oel Kleen - ESV Germania.

Produsele Krumel Solutions sunt biodegradabile, atente cu mediul inconjurator si cu mediul de lucru. Compania noastra ofera o vasta gama de produse de inalta calitate germana, fabricate si ambalate in Germania de ESV sub marca Oel Kleen. Va invitam sa consultati catalogul.

Va stam la dispozitie pentru orice fel de informatii suplimentare sau oferte personalizate. Persoana de contact: Diana Joica,

Cu consideratie,

Echipa Krumel SolutionsContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PASAJ SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre PASAJ SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PASAJ SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
PASAJ SRL


36.384