Direct la continutul paginii »

Cutmax CNC Design SRLFirma noastra a inceput din anul 2008 sa cerceteze si sa perfectioneze tehnologia necesara realizarii si preacoperirii profilelor decorative de fatada. Acestea sunt realizate de un utilaj CNC 3D, proiectat si realizat in intregime de catre colectivul nostru.

Din anul 2009 devenim producatori de profile decorative de fatada – Decostyrene®.

Profilele Decostyrene® pentru fatada adauga personalitate, frumusete si stil casei tale, avand o calitate superioara la costuri mult mai reduse decat sistemele clasice pentru decorare a cladirilor.

Decostyrene® a testat profilele de fatada in cele mai dificile conditii climatice, rezistand la temperaturi extreme, ploaie, raze solare, gheata si zapada. Daca sunt instalate corect pot rezista peste 50 de ani.

Datorita structurii din polistiren expandat de inalta densitate acoperit cu polimeri de ultima generatie, profilele Decostyrene® sunt usoare si nu adauga greutate suplimentara fatadei. Sunt rigide dar totodata elastice si completeaza perfect sistemul de termoizolatie al casei tale.

Profilele pentru imbinarea dintre tavan si perete se remarca prin designul si calitatea exceptionale transformand incaperea ta intr-o oaza de confort. De asemenea, ele reprezinta solutia ideala pentru ascunderea imperfectiunilor de la imbinarea dintre perete si tavan.

Polistirenul expandat (EPS) este un material care poate fi reciclat 100%, nu favorizeaza dezvoltarea microorganismelor, nu putrezeste, nu creeaza mucegai, nu se dezintegreaza, dar in schimb necesita protectie mecanica impotriva socurilor.

Profilele Decostyrene® sunt prezentate spre comercializare in magazinele de profil. Panoul de prezentare contine materiale publicitare in care sunt prezentate modele de cornise, ancadramente, pervazuri si chei de bolta.

Daca va plac oricare dintre modelele noastre standard sau doriti sa deveniti propriul arhitect al casei, va rugam sa ne anuntati si va vom trimite comanda pe baza specificatiilor dvs. Puteti sa ne trimiteti pe e-mail, posta, fax desenele modelelor personalizate in oricare dintre urmatoarele formate, PDF, DXF, DWG, JPG, GIF, PNG, TIFF impreuna cu numarul de piese de care aveti nevoie. Va vom trimite un raspuns care va rezolva "impasul" in care se afla casa dumneavoastra.

Va rugam sa nu ezitati sa ne sunati daca aveti intrebari cu privire la comanda sau cu privire la produsele noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cutmax CNC Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cutmax CNC Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cutmax CNC Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.