Direct la continutul paginii »

Aurel Instal Construct SRL



Producem statii de epurare pentru ape uzate,din otel,otel inox,de la 10 m3 la 3000 mc/zi, bio-film aerat ,namol activ.

Modulare ,supraterane,ingropate,cu sistem de deshidratare namol in saci,filtru UV,tablou de comanda automatizat,gratar manual si automat din inox.

Vanzare si distributie materiale instalatii sanitare si termice, robineti , vane, pompe, hidrofoare, baterii monocomanda, filtre, fitinguri bronz, cupru sertizare si lipire, pexal compresie, sertizare, teava pexal polietilena, fitinguri PHD, robineti PVC, kit solar , racorduri inox, electrovane, reductoare de presiune, compensatoare de dilatare, vane de mixare pt cazane combustibil solid, incalzire in pardoseala, reductoare de presiune, apa gaz, supape de refulare, vase de expansiune, senzori de nivel, robineti si vane industriale,generatoare diesel, benzina, gaz,motopompe,pompe apa,statii de epurare apa uzata,ministatii de epurare, grupuri electrogene,statii de pompare.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Aurel Instal Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aurel Instal Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aurel Instal Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.