Direct la continutul paginii »

Celfar Industrial SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

38.787

COMERCIALIZARE, MONTAJ SI SERVICE ORICE TIP DE ECHIPAMENT. INCARCARE CU AGENT FRIGORIFIC.

Celfar Industrial este infiintata in 2006, are 10 angajati cu experienta, vindem, instalam asiguram service la echipamentele vandute de noi cat si la cele cumparate din market de catre dumneavoastra.

SC CELFAR INDUSTRIAL SRL a devenit in scurt timp una dintre cele mai prompte firme in comercializarea si montarea sistemelor de aer conditionat. Societatea noastra are la baza 25 de angajati calificati in domeniu si cu o experienta de pana la 15 ani in instalarea aparatelor de aer conditionat. Printre clientii nostri se numara: Primaria Capitalei, Sport Total, ISPIF, ICTCM, Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala, Romtelecom Targoviste, etc.

Asiguram Service pentru toate modelele de aparate de Aer Conditionat: Fujitsu, Vortex, Super Cool, LG, Airkool, Aux Clima, LDK etc. Service aparate de aer conditionat NONSTOP, cu personal autorizat si cu experienta in domeniu.

Intretinerea aparatelor de aer conditionat presupune revizia periodica a acestora in vederea detectarii problemelor aparute si rezolvarii acestora din timp.

Inspectia lunara, trimestriala s-au anuala a aparatelor de aer conditionat pot duce la prelungirea duratei de functionare a acestora cu aproximativ 50%.

Societatea noastra va pune la dispozitie si serviciul de intretinere aparate de aer conditionat. Apelati cu incredere la profesionalismul echipelor noastre si aparatele dumneavoastra vor functiona o perioada indelungata la capacitate maxima. Unul din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont in vederea intretinerii aparatelor de aer conditionat, este curatarea periodica a filtrelor.

Va multumim.


  Celfar-industrial-srl
  Aer Conditionat - Comercializare, montaj, service non-stop. Asiguram montaj in Bucuresti cat si in tara. Incarcam cu agent frigorific orice tip de ...
  1. 2

Contacteaza compania Celfar Industrial SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Celfar Industrial SRL