Direct la continutul paginii »

Paper Plus SRLPaper Plus este unul dintre liderii distribuției de soluții profesionale pentru igienă, cu peste 11 ani de experiență în livrări si service. Soluții profesionale de curățenie: săpun, detergenți, dispensere, hârtie igienică, prosoape pliate de hârtie, dezinfectanți. Suntem dezvoltatorul marcilor Stok si Aqua Plus, importator exclusiv pentru detergentii profesionali Voigt si parteneri si distribuitori ai unora dintre cei mai importanti producatori de hartie, dispensere si solutii pentru igiena din Italia, Germania, Statele Unite etc.

Distribuim in total peste 300 de produse pentru igiena dintre care peste 200 sunt dispensere si consumabile din hartie, ~50 de produse sunt detergenti si sapunuri lichide, iar restul produse de intretinere.

Iar produsele pe care vi le oferim ne respecta promisiunile: calitatea este constanta, metrajele si greutatea sunt cele pe care le-ati ales, absorbanta si rezistenta excelente, parfumurile odorizantelor sunt incantatoare, iar dispenserele va pot ajuta sa economisiti din plin, bucurandu-va de tot confortul pe care il meritati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paper Plus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Paper Plus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paper Plus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Paper Plus SRL


19.374Site-uri web