Direct la continutul paginii »

Inflight Services SRLGrecia este locul indeal pentru excursii cu familia.Reprezinta mult mai mult decat am invatat la scoala sau decat am admirat in fotografiile cu minunate apusuri de soare si plaje cu nisip auriu.

Va asteapta vacante de neuitat alaturi de familie sau prieteni.

Vei remarca o mare diversitate, contraste superbe, vei trai o adevarata calatorie in timp, in care prezentul si trecutul alterneaza in permanenta.Un sejur sau vacanta in Grecia te va relaxa si rasfata.

Tara elena reprezinta un paradis al turismului cultural, o calatorie in istorie si arta.

Ca locatie se afla in Europa de sud-est, la capatul sudic al Peninsulei Balcanice, la punctual de intalnire a trei continente: Europa, Asia si Africa.

Se invecineaza la nord cu Bulgaria si Republica Macedonia, la nord-vest cu Albania, la mord-est cu Turcia, la vest cu Marea Ionica, la sud cu Marea Mediterana, iar la est cu Marea Egee.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inflight Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Inflight Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inflight Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

32.865