Direct la continutul paginii »

Marinescu Trading Company Tulcea SRLFirma noastră a aparut din dorinţa de a încerca să oferim pentru cumpărătorii noştri un preţ cât mai favorabil şi un sortiment cât mai larg de produse.

Oferim piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni, începând cu piesele banale până la părţi esenţiale.

Totodată am început să lărgim sortimentele noastre în categoria de accesorii ambarcaţiuni. Am început cu vânzarea a câteva repere, iar acum oferta noastră numară câteva mii.

La solicitarea dumneavoastră, putem confecţiona orice piesă (tacalaje pentru prelate, balustrade, confecţii ornamentale, pardoseli antiderapante, etc.)

Puteţi găsi prin oferta noastră materiale şi accesorii pentru întreţinerea şi exploatarea în condiţii optime a ambarcaţiunilor şi motoarelor nautice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marinescu Trading Company Tulcea SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Marinescu Trading Company Tulcea SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marinescu Trading Company Tulcea SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.161