Direct la continutul paginii »

Megavox Confort SRLFirma Megavox Confort a fost înfiintata în anul 1994. În decursul a 13 ani firma a deschis 5 magazine în judetul Alba si un depozit central în Alba Iulia.

Toate tipurle de produse comercializate beneficiaza de consultanta tehnice gratuita si de service performant asigurat de o echipa bine pregatita in domeniul tehnic.

Oferim livrare gratuita pentru produsele cumparate din magazinele noastre, in perimetrul oraselor Alba Iulia, Sebes, Cugir, pentru cumparaturi mai mari de 1000 Ron. Livrarea produselor cumparate se face cu masinile firmei, in termen de max. 48 ore din momentul achitarii facturii.

Produsele care au nevoie de reparatii sunt colectate prin intermediul magazinelor MEGAVOX CONFORT si sunt preluate de specialistii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Megavox Confort SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Megavox Confort SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Megavox Confort SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.