Direct la continutul paginii »

Syncro Serv SRLFirma noastră a fost înfiintată în vara anului 1996, ca obiect de activitate : comercializarea pieselor de schimb pentru tractoare si masini agricole. In decursul anilor firma noastră s-a dezvoltat în mod continuu.

Suntem în continuu căutare de furnizori, pentru mărci cu renume în domeniul tehnic unde putem asigura si desfacere si activităti de service de calitate. In cursul anului 2005 vom termina implementarea sistemului de calitate ISO .

Comercializarea rulmentilor de rostogolire indigene si din export, curele de transmisie ( Optibelt, Roulunds, Rubena, Sava, Chiorino ) elemente de etansare, organe de asmblare.

Activitatea noastră este si va fi caracterizata de seriozitate, pricepere , calitate si rapiditate.

Firma noastră sponzorizează în mod continuu diferite activităti sportive, educationale si de înfrumusetare si si de protejare a mediului înconjurător.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Syncro Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Syncro Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Syncro Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.