Direct la continutul paginii »

Phoenix Industries Ro SRLProdusele noastre au fost omologate conform Regulamentului 90 ECE-ONU.

Sistemul calitatii adoptat de PHOENIX INDUSTRIES RO S.R.L a fost evaluat de catre R.A.R. - Organismul de Certificare Sisteme ale Calitatii si corespunde cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2008.

PHOENIX INDUSTRIES RO este producator privat din Romania de placute de frana si garnituri de frana pentru autoturisme si autoutilitare de mic si mare tonaj.

Oferim clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret. Prin calitatea lor deosebita si pretul competitiv, produsele PHOENIX contribuie la reducerea cheltuielilor de intretinere a autovehiculelor.

Echipamentul ne permite sa verificam fiecare lot conform Regulamentului 90 - 01 ECE-ONU si standardului de firma.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Phoenix Industries Ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Phoenix Industries Ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Phoenix Industries Ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.529