Direct la continutul paginii »

Katas Electric SRLFirma sc Katas Electric srl a fos infiintata in 1994 avand ca si obiect de activitate lucrarii de arhitectura si proiectare. Din octombrie 2009 firma a suferit o transformare majora trecand la executie si montaj de instalatii electrice de medie si joasa tensiune, sisteme de securitate, automatizari porti si usi de garaj, detectie si stingere incendiu, sisteme integrate de control acces si pontaj, sisteme de televiziune si supraveghere video cu circuit inchis (cctv), retele de date-voce precum si lucrari de decoratiuni interioare si amenajari interioare. Personalul firmei care executa lucrarile este calificat si autorizat pentru fiecare lucrare in parte de organizatii autorizate si monitorizate comform legislatiei in vigoare. respectiv. . ARTS… RENEL…ANRE etc.

Portofoliul de clienti al firmei este unul foarte vast compus atat din firme cu renume (GDF SUEZ Romania, Cosmote, Recomplast etc) Precum si clienti mici persoane fizice.

Dotarile firmei corespun din punct de vedere al utilajelor si materialelor folosite comform normelor UE in vigoare

Toate aparatele folosite respectiv, sisteme de alarma, camere de supraveghere, routere, etc detin certificate de de comformitate UE.

Produsele si serviciile oferite de catre firma noastra sant;

Distributie si montaj autorizat IGP de sisteme de alarma, detectie si stingere incendiu, cctv, automatizari porti si usi de garaj civile si industriale, control acces, interfonie si video-interfonie, constructii civile si industriale pentru orice destinatie, camere de supraveghere, retele de date-voce, etc.

Pentru mai multe detalii vas tam la dispozitie;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Katas Electric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Katas Electric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Katas Electric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.