Direct la continutul paginii »

Livoli Impex`94 SRLPrimul depozit de electrocasnice de unde iti poti alege singur aparatul dorit.

LIVOLI ELECTROCASNICE a acumulat o bogata EXPERIENTA din 1994 in vanzarea cu amanuntul si cu ridicata a produselor electronice, electrocasnice, home comfort, birotica si telecomunicatii, sisteme de calcul si periferice IT.

Preturile mici oferite atat in magazinele proprii, cat si la distributie, au conferit firmei un binemeritat renume de EXPERTI IN PRETURI MICI.

Atat vanzarile deosebite din magazinele proprii si din distributia nationala (clasare intre primele 3 firme independente din tara), cat si profesionalismul, seriozitatea, flexibilitatea, operativitatea, preturile mici si serviciile de calitate oferite clientilor,  definesc LIVOLI ELECTROCASNICE ca o firma importanta pe plan national in domeniul produselor electronice si electrocasnice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Livoli Impex`94 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Livoli Impex`94 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Livoli Impex`94 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Livoli Impex`94 SRL


34.346Site-uri web