Direct la continutul paginii »

Alfa Total SRLPrezentare firma  Alfa Total


Producator de chingi si fringhii textile de ridicare la nivel european , lucru confirmat si de clientii nostri Produce chingi , fringhii textile, si dispozitive cu un brat,2 brate,3 brate,4 brate din poliester, sufe, sufe metalice dispozitive cu un brate,2 brate,, 3brate, 4 bratedin cablu, lanturi si dispozitive cu 1,2,3,4 brate din lant, chingi de ancoraj autorizate R.A.R.


Palane manuale cu lant, Electropalane cu lant, Electropalane EEX , Electropalane cu cablu, Macarale cu brat pivotant cu prindere pe perete, Macarale cu brat pivotant cu stalp, seria JP, Macarale portal, , Poduri rulante


Comercializeaza accesorii verigi , carlige cu siguranta, carlige reductoare, chei de tachelaj, ocheti, clesti de tabla transport vertical,clesti de tabla transport orizontal, palane cu lant , palane cu brat , cricuri, trifoare, etc. Sisteme de andocare, usi industriale , sectionale , rezistente la foc, egalizatoare de rampa, egalizatoare de muchie, mese hidraulice , obturatoare termice, , grilaje metalice pentru magazine etc.


Usi automate  magazine, mall-uri ,hotel
Transpaleti manuali si electrici, aeroterme, componente ventilatie


Rafturi industriale,rafturi de paleti ,raft de birou,mobil si fixContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alfa Total SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alfa Total SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alfa Total SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.035Produse

    1. 2