Direct la continutul paginii »

Dental Diamonds Studio SRLClinica Stomatologica Dental Diamonds Studio ofera servicii stomatologice de cel mai inalt nivel. 

Calitatea muncii noastre este in top.

Suntem transparenti, dedicam mult timpul pacientilor clinicii spre a-i informa clar si deschis despre problemele lor dentare si cele mai potrivite solutii pentru aceste probleme.

Ne informam cu privire la ceea ce este nou in domeniul nostru prin participarea constanta la cursuri de perfectionare in toate domeniile stomatologice.

In clinica stomatologica adoptam ceea ce este actual, dar nu suntem cenzurati de tendintele modei in stomatologie si aplicam pacientilor nostri doar solutii care au trecut proba timpului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dental Diamonds Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dental Diamonds Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dental Diamonds Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Dental Diamonds Studio SRL


33.467