Direct la continutul paginii »

Doi Cris Com SRLFirma noastra sustine Promovarea si Utilizarea produselor naturiste. Din fericire pentru noi toti, natura ne ofera din abundenta plante ale caror radacini, frunze, flori si fructe bogate in vitamine, enzime, proteine, minerale si alti compusi activi biologici de ingrijire au fost folositi, timp de secole, pentru mentinerea sau restabilirea sanatatii.

Oamenii apeleaza la plante medicinale pentru vindecarea unor afectiuni; acestea au fost intrebuintate, pentru prima data, acum peste 5000 de ani, cand omenirea nu cunostea inca principiile lor active.

Utilizarea plantelor medicinale este un mod eficient si totodata ieftin de a ameliora si vindeca. Acest site a fost creat pentru a veni in sprijinul bolnavilor si chiar al fitoterapeutilor si cuprinde principalele plante folosite la momentul de fata in lume. Terapii si tratamente exclusiv naturiste.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Doi Cris Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Doi Cris Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Doi Cris Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.511Produse

    1. 2