Direct la continutul paginii »

Toda International SRLToda International SRL este o companie ce activeaza in domeniul medical de peste 10ani, fiind specializata in importul, distributia si asistenta tehnica aferenta aparaturii medicale.

Urmarind sa vina mereu in intampinarea clientilor sai si a cerintelor pietei, societatea a diversificat gama de produse pe care le comercializeaza, introducand in oferta echipamente medicale de ultima generatie, urmarind o continua modernizare a lor.

Pentru dvs. am optat pentru cei mai buni parteneri de afaceri din Europa – Anglia, Elvetia, Franta, care ofera echipamente medicale de ultima generatie la un nivel calitativ foarte bun, pastrand totodata un pret accesibil; Toda International se ocupa de testarea si autorizarea acestora la Ministerul Sanatatii pentru a avea certitudinea satisfacerii tuturor cerintelor tehnice si de calitate referitoare la echipamentele medicale pe care le furnizam.

Firma noastra s-a dezvoltat permanent, largindu-si gama produselor oferite si avand o echipa de profesionisti specializati in aparatura medicala.
 
Domeniile de activitate :
 
-         terapie intensiva neonatala si pediatrica;
-         anestezie neonatala si pediatrica;
-         pompe absorbtie chirurgicala, liposuctie;
-         pulsoximetre – tehnologie masimo;
-         produse ortopedice;
-         produse pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii;
-         produse pentru lactatie;
 
Intr-un cuvant, suntem construiti, sa tindem permanent catre perfectiune!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Toda International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Toda International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Toda International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.